BRÖLLOP KALMAR ÖLAND 

LEVERANTÖRER FÖR ERT BRÖLLOP i KALMAR och på ÖLAND

Vi är ett nätverk av lokala, engagerade leverantörer för ert bröllop i kalmarregionen och på Öland som samarbetar för att göra er dag precis som ni önskar. Tillsammans ger vi er en smidig och glädjefylld resa genom er bröllopsplanering ända fram till resultatet på er bröllopsdag. Ni kan boka oss allihopa eller välja bland de olika tjänster och varor som vi förmedlar. Oavsett ert val håller vi alla hög kvalitet och servicenivå och har stor kunskap inom de branscher vi arbetar i. Vi har alla stor erfarenhet av bröllop och ser det som en ära att få hjälpa er på vägen.

2686 Hanna-Jonas.jpg

Åmund Vin & Fruktgård

FESTLOKAL

ÅMUNDs stämmningsfulla miljö passar utmärkt för tillställningar som bröllop. Bland fruktträd, vinstockar och blommande rosenrabatter spirar romantiken. 

VALDI smycken

smycken

VALDI SMYCKEN ligger mitt på vackra Kvarnholmen i Kalmar. Välj ur ett noga utvalt sortiment av smycken och vigselringar i vår butik. 

Eller har du en egen idé? Då skapar vi skräddarsydda smycken efter dina önskemål i vår verkstad. 

Varmt välkommen önskar guldsmederna Ylva & Eva!

PAN 726_0712- J GRUSELL_100dpi.jpg

East Coast Limo

TransportER

East Coast Limo har levererat exklusiva persontransporter sedan 2009 och utfört hundratals bröllopstransporter. Vi erbjuder ett varierat utbud av fordon från välkända märken som Hummer, Lincoln och Mercedes samt klassiker som Rolls-Royce Silver Cloud från 1956 och Cadillac Fleetwood limousine från 1959.

Malin Björkholm Photography

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Jag är en bröllopsfotograf som tror på att fånga naturliga bilder fyllda med äkta känslor. Jag älskar att träffa nya människor och att få ta del av Er värld.

Som bröllopsfotograf är jag en engagerad person, med stor passion för kärlek, jag brinner för vackert naturligt ljus, personliga detaljer och äkta känslor.

2544 Hanna-Jonas.jpg

En trappa upp

Catering-servering

Vi hjälper er med en helhetslösning skräddarsydd efter era behov.

Vi erbjuder catering med fokus på ett personligt engagemang och riktigt bra mat.

IMG_1839-sista.jpg

Parelle

Brudmakeup

Vi vill att du som brud skall känna att du visar ditt allra finaste jag och anpassar efter dina önskemål.

Därför ingår det en konsultation innan bröllopsdagen där vi under ca 60min provar ut vilken sminkning du önskar samt ser över ifall det är något du vill ha med dig under dagen.

bildtillhemsidan 2.jpg

Julab Event

UTHYRNING

Vi är ett av Sydöstra Sveriges största uthyrningsföretag av tält, möbler & porslin!

51447843_341510896449363_1765383935505727488_n_1.jpg

Cake by Esbjörnsson

BRÖLLOPSTÅRTOR

Välkomna till mig på Cake by Esbjörnsson, jag heter Catarina Esbjörnsson och har specialiserat mig på vackra och eleganta Bröllopstårtor med handgjorda sockerblommor.

Garaget

florist - dekortör

Garaget levererar blomsterarrangemang i högsta klass direkt till Er. Vi hjälper till med allt från enkla brudbuketter till större uppsättningar och dekorering av hela lokaler. Vi är mer än gärna ett bollplank i tidigt skede hur design och tema skall se ut. Vi älskar yviga, trädgårdsinspirerade buketter med en vild, romantisk stil.

IMG_6087.jpg

Noelle

Bröllopskläder

Bröllopsbutiken med allt på ett och samma ställe. Med ett brett, handplockat sortiment, fixar vi allt du behöver till bröllopet eller festen! Oavsett om du söker en klänning eller kostym, smycken eller slips, är huvudperson eller gäst, så garanterar vi att du hittar det du behöver hos oss på Noelle.

_MG_7182.JPG

Johannas Choklad

desserter - tårtor

Passion för choklad

Vi värnar om kvalitet och enkelhet.
Varje chokladbit innehåller kärlek och en förhöjd smakupplevelse som dröjer sig kvar

De vackra pralinerna är resultatet av handens verk.

53067842_804149256615703_6077235813098192896_n.jpg

Bergfeldts frisörer

Frisör

Vi är ett team av frisörer & makeup artister, med stor erfarenhet av bröllopsfrisyrer & makeup.
Våra salonger ligger i Karlskrona, Kalmar, Växjö, Älghult & Alstermo.