GARAGET

Jag är en engagerad florist som alltid sätter mina kunder och deras önskemål i centrum, jag är mer än gärna ett bollplank i tidigt skede hur design och tema för ert bröllop skall se ut. Bröllopsblommor är så mycket mer än bara en brudbukett.

Varje brudpar, varje bröllop är unikt precis som blommorna. Jag hjälper till att hitta en stil som passar Er och Er dag. Som bidrar till att skapa den där magiska känslan ni söker.
Det finns ingenting som säger hur en brudbukett måste se ut. Det handlar om personlig smak och tycke och för mig är det viktigt att blommorna symboliserar Er och det ni önskar.

Jag älskar yviga, trädgårdsinspirerade buketter med en vild, romantisk stil. Jag skapar alla typer av blommor till bröllop. Utöver det klassiska så som brudbukett, tärnbukett, corsage och hårblommor skapar jag också alla typer av arrangemang och dekorationer till vigselplats, festlokal, brudbåge, honnörsbord och gästbord. Jag hjälper gärna till med både leverans och iordningställande på plats.

För mig är det väldigt viktigt att kvalitén är den allra bästa. Därför specialbeställer jag alla blommor till bröllop. Jag tillhandahåller blommor på Öland och Kalmar med omnejd men även i övriga Sverige.

Att få vara en del av just er bröllopsdag är något helt fantastiskt!

Malin Björkholm

072-004 23 44
info@i-garaget.se

Hemsida
Facebook
Instagra